Får jag presentera ……

………min resekompis,sambo, glädjespridare och följeslagare.

Stella. Labrador. Blir tre år i september.

Har varit ett stort stöd och en som sett till att jag tagit viktiga promenader och ger mig stor glädje. Hennes personlighet för att hon älskar att bli gosad med, älskar att ligga i sängen. Ser sig om så fort hon hör barnröster för då tänker hon att det är mina barnbarn.

Och leker gärna med andra hundar på ett bra sätt, och då särskilt hundkompisen schäfern Diza som finns här där vi för närvarande vistas. I Skåne utanför Lund hos yngste sonen med sambo, hund och katter.

Stella har flera hundvakter som kan hoppa in om matte behöver och det är en trygghet. Hon har lätt för att vara hos andra men vi har blivit så tighta nu så hemma är bäst.

Stella är hämtad i Puttgarden i Tyskland. Min kusin föder upp Labradorer och hade en kompis Gisela, som hade en valp till salu. Så mina döttrar och jag åkte ner några dagar innan jul 2019 och hämtade henne. Jag fick ju vänta några extra veckor på henne eftersom hon måste ha sin första rabiesvaccination samt de andra som är viktiga vid import.

Och som ett antiklimax så var inte tullen på plats när vi kom till Sverige så det var bara att köra in sa den polis jag pratade med.

Så detta är Tilde-Stella von der Hasselfelde !

Och nästa presentation blir mitt hem på hjul. Den 17 maj 2021 flyttade vi in i husbilen som är en Dethleffs helintegrerad årsmodell 2008. På första bilden har vi landat på en camping några kilometer in i Italien och vi har Alperna i bakgrunden. På den andra bilden är vi i Halland.  Den hade vid köpet i mars rullat 6400 mil och är nu uppe i 9200 mil. Så vi är vana vid varandra.

Då hade jag bott i lägenhet i ett par år och dessförinnan flyttat ett antal gånger sedan skilsmässan. Tror det blir 10 ggr. Och varje gång har barnen sagt ”mamma, varför köper du inte husbil istället?” Och så är det nu. Efter mina viktiga cancerbehandlingar var gjorda så började jag verkligen fundera över vad jag ville härnäst  med mitt liv. Det blir viktigt att leva nu. Varje dag. Och göra det som är viktigt och roligt. Att njuta av livet. 

Jag har nog sedan barnsben haft ett nomadliv i mina gener och de är nu i full blom. Så härligt det känns. Så fritt och levande. Min utlandsresa i vintras var viktig för min rekreation och för varje dag blev jag starkare. Mina värden var nere på en bra nivå och jag kunde hålla upp ett tag med den underhållsdos jag behöver ha fortfarande. 

Mitt arbete med andevärlden pockade på och det ger mig sådan glädje att kunna förmedla stödet från andevärlden som finns för alla. Och att vara en support genom de insikter jag får vid mina samtal med de som behöver vägledning. Ett samtal kan förändra en människas liv. Öka självförtroende, självinsikt och få dem att lita på den inre rösten, intuitionen.

Jag är så tacksam.

Lev livet. Det finns bara ett NU!

Medium på hjul

TJÄNSTER

Vill du spå dig och veta mer om hur din framtid ser ut? Eller kanske lära dig Reikki healing?
Jag erbjuder tjänster inom bland annat:

Här kan du läsa mer om vilka tjänster jag erbjuder och vad de innebär