Vår! Och snart sommar….

Visst är våren en spännande tid! 

Allt vaknar till efter vinterns dvala och vi hör mer fåglar och blommor poppar upp här och var. Vitsipporna på bilden är på väg att ha blommat över men nya spännande växter kommer istället.

Här i Skåne har jag redan upplevt vitsipporna, bokar och andra lövträd har spruckit ut, rapsen blommar och är i vissa fall på sista versen. 

Men Sverige är ett avlångt land och jag vet att mina vänner i Västerbotten har snö kvar, även om det minskar till att vara fläckvis.

 

När jag kom hem från Italien i februari landade jag hos yngste sonen med sambo utanför Lund i Skåne. Här har jag mestadels varit sedan dess.

Jag har gjort lite resor upp till övriga familjen i Halland och Göteborgsområdet, och att resa och röra på sig är ju lite min livslust.

Min husbil blev lite kantstött i Italien på vägen hem så där kommer en reparationstid som jag väntar på. Längtar efter att ge mig ut på vägarna igen.

Ett stillastående har haft det goda med sig att jag haft tid för planering av mitt företag. Jag har också haft tid att hälsa på vänner och familj. Vi har efter coronatider och min utlandsvistelse en del att ta igen, men det är fantastiskt med Internet.

 

På tal om Corona……här reser man i Europa, vistas i Italien en längre tid …….och så får man Corona när man kommer hem!  Jag sa innan jag reste att det bästa med att resa i de tiderna var att ha husbil för man hade sitt eget hem med sig, och när man träffar någon är det mestadels utomhus. Så ur karantänsynpunkt kan det knappast vara bättre. Förutom att det är ett härligt sätt att resa och jag har sett så mycket fantastiskt och mött så härliga människor.

Och nu är detta mitt första blogginlägg på nya hemsidan som lanseras om ett par dagar. Tanken är att hemsidan ska ge mina kunder ett överskådligt sätt att se vad jag gör. Och där jag kan dela med mig av min vardag och mina resor. Jag hoppas ni kommer att uppskatta detta.

 

 

Här delar jag med mig lite av vad jag sett under min resa. Jag var borta i 3 månader och började med att hälsa på mina morbröder och kusiner i norra Tyskland. Sedan åkte jag via Österrike till nordöstra hörnet av Italien för att ha målet Sicilien där jag var i 6-7 veckor innan hemresa via Frankrike.  

Så bilderna från vänster till höger; Camping i Pompeji i apelsintider,    Marina di Ragusa; Siciliens sydkust,      Seccagrande; sydvästra Sicilien

Medium på hjul

TJÄNSTER

Vill du spå dig och veta mer om hur din framtid ser ut? Eller kanske lära dig Reikki healing?
Jag erbjuder tjänster inom bland annat:

Här kan du läsa mer om vilka tjänster jag erbjuder och vad de innebär