Förberedelser

Tjänster

Snart är jag här!  I björkskogen i Lappland. 

Alldeles efter midsommar åker jag upp till Vilhelmina för att jobba och träffa vänner. Det skall bli underbart igen att se fjällen, sjöarna och ”Plupp-skogen”. Kommer ni ihåg böckerna om Plupp med det blåa håret?  Det jag kommer ihåg mest är bilderna i böckerna på den fjällnära björksskogen. När man kör upp till fjällen, förbi Saxnäs och Marsfjället och mot Stekenjokk ser man sån skog. 

Jag gläds varje gång jag ser den. 

Ja vad fyller jag mina dagar med nu? Jo jag förbereder och gör ett kompendium till min kurs om Intuition som har premiär just när jag är där uppe. Den känns verkligen spännande och jag hoppas många vill gå den. när jag kommer upp till hösten blir fortsättningen på kursen, för att vi skall kunna fortsätta träna och lära oss använda intuitionen.

…..och ni som bor i södra Sverige har också chansen att gå den. Kolla in mitt schema och mina evenemang på FB Maj-Britts Andra Sida.

Annars har jag varit på en meditationsafton med kunder, jag har jobbat över telefon med tarotläggningar och sittning. Jag har varit en tur upp till Varbergsområdet och besökt både vänner och familj. Min mesta tid är jag stationerad i Skåne hos yngste sonen med sambo. Min husbil är avställd och väntar på verkstadsbesök som dröjer. Den var lite illa ute på en smal väg i Italien så den behöver lagas. Men en snäll svärdotter lånar ut sin lilla pigga bil så jag kan rulla iväg när det behövs.

Ja och så har jag förnyat mitt pass!! Det går ut i augusti och ni vet ju hur det är nu med pass….så hur glad var inte jag i mars när jag fick tid i Ystad i veckan för förnyelse. Ett tag såg det ut som om jag hade behövt vänta till början av nästa år med det…..och jag som tänkt åka iväg söderut igen i höst!

Allt ordnar sig och allt kommer att bli bra. Det har stämt hitills så jag litar på det.

Förresten blir det tågresa denna gång norrut.

Medium på hjul

TJÄNSTER

Vill du spå dig och veta mer om hur din framtid ser ut? Eller kanske lära dig Reikki healing?
Jag erbjuder tjänster inom bland annat:

Här kan du läsa mer om vilka tjänster jag erbjuder och vad de innebär