Snart pingst

Andlig coaching

Snart pingst ….och imorgon börjar en ny månad. Juni. Vi har haft väldigt varierande väder här idag och de senaste dagarna där jag befinner mig. Lund. 

Min hembygdsdräkt blev använd i helgen och nu ska det tvättas, strykas och läggas undan igen. Det var så roligt att min svärdotter ville använda den! Jag gjorde den för mer än 30 år (och några kilo mindre) sedan och jag minns hur roligt jag tyckte att det var att sy den. Jag gick en kurs och tyget är köpt men allt är handsytt. Den vita särken hade jag dock en annan som sydde. Det hör två hättor till också.

Ja hur hann man med allt?

Det som jag hunnit med idag är att jag suttit och planerat och skapat evenemang på Facebook för de kurser och annat jag har inplanerat. Jag ska en sväng upp till Vilhelmina och i Halland blir det i Tvååker som blir kursgård.

Vilhelmina är som mitt andra hem. Jag har varit där en hel del och har en av mina allra käraste vänner där. Det har också blivit så att jag alltid jobbat som medium när jag varit där, och rest omkring så det är igenkännt för mig på många sätt.  En ljuvlig natur att var i!!! Och underbara människor med en underbar dialekt!

Imorgon kväll ska jag ha en träff med ett gäng i Ullared. Det blir tåget upp denna gång och övernattning hos äldsta dotterns familj. En sväng till far i Gråbo skall det också bli.

Ha det fint i pingsttider/ Maj-Britt

tjänster
Medium på hjul

TJÄNSTER

Vill du spå dig och veta mer om hur din framtid ser ut? Eller kanske lära dig Reikki healing?
Jag erbjuder tjänster inom bland annat:

Här kan du läsa mer om vilka tjänster jag erbjuder och vad de innebär