Snart är det dags för besök i kära Vilhelmina

spådom, Reiki, andlighet

Bilden skulle kunna var från Norrland men jag vet inte var den är ifrån då den är lånad. Men de höga bergen finns med och de underbara sjöarna som kännetecknar ett Lappland som jag är bekant med. Många besök har det blivit i kära Vilhelmina där jag har många vänner. Jag brukar säga att det är mitt andra hem. 

Jag var där i somras och nu kommer jag upp igen (22/9-3/10) till en av mina favoritårstider, nämligen hösten. Alla underbara färger och den krispiga lite kyliga luften. Som vanligt när jag är uppe kommer jag att ha enskilda möten och använda mina tarotkort för att vägleda och coacha människor i vägval och aktuella situationer. Ibland kommer även våra vänner från Andra Sidan igenom med kärleksfulla budskap. 

Förutom det kommer jag att ha två tillfällen med meditationer, 27/9 och 29/9, där vi även tränar vår intuition och var och en får ett personligt budskap via mig. Det brukar vara väldigt uppskattat! 

Och inte nog med det! Helgen den 1-2/10 har jag kurs i Reiki healing 1&2 där du aktiverar din healingförmåga och där du både praktiskt och teoretiskt lär dig använda den. Vi tränar på varandra och det blir två intensiva dagar.  Skynda dig att anmäla dig så du säkert är med! Jag svara gärna på frågor om du behöver veta mer. Skicka sms till 0739-458 999 så ringer jag upp eller via hemsidan här till min mejl.

Ja vad gör jag annars? Jag har lite kurser här i södra Sverige. Jag skall träffa några grupper och ha som en miniseans kan man kanske säga. Vi mediterar och leker och lär oss om vår intuition, om andevärlden och annat roligt. Många skratt brukar det bli. Och självklart får var och en ett personligt budskap från mig. Och så händer det att vår kära från Andra Sidan kommer igenom med kärleksfulla budskap. 

Jag är mestadels här i Skåne hos son och sambo och kommer att vara det under vintern. Planerar en tur ner i Europa till senvintern. Min husbil är äntligen på verkstaden och blir förhoppningsvis klar väldigt snart! Då skall vi åka ut en sväng Stella och jag! Och mina barnbarn har väntat på lite utflykter också!

Ha de så bra alla fina därute och varm kram till er alla / Maj-Britt

Tjänster
Medium på hjul

TJÄNSTER

Vill du spå dig och veta mer om hur din framtid ser ut? Eller kanske lära dig Reikki healing?
Jag erbjuder tjänster inom bland annat:

Här kan du läsa mer om vilka tjänster jag erbjuder och vad de innebär