Vilhelmina nästa!

Meditation musik

Imorgon bitti tar jag tåget upp till Vilhelmina. Härligt att komma dit igen!  Kanske kanske får jag se norrsken men det får bli som det blir.

Vad jag vet är att där är fantastiska höstfärger nu som sprakar och glöder!

Jag skall träffa vänner och mest av allt längtar jag efter bästa vännen Märith med familj. Vi skall ha meditationer tillsammans med andra och jag skall hålla ett par kurser. Alltid lika roligt.

Och en och annan sittning med kunder blir det också. Men mest av allt skall jag njuta av det jag kallar mitt andra hem. Det är sådana härliga energier däruppe. Och naturen! Berg och sjöar, små fina björkar och myrar. Renar och tjäder. Helt fantastiskt!

Här i Skåne har det sakta blivit kallare och kastanjerna bakom sonens hus tappar sina blad. Min husbil är på verkstad och jag ser fram emot fortsatt fina dagar så jag och Stella kan göra lite kortare turer när den är klar. 

Annars är mina stickprojekt en stor glädje nu. Det ska stickas till både svärdotter och barnbarn, och till mig själv så småningom. Härligt att man kan och känner glädje för det, också 😉 Så tacksam för all vänskap jag har och att vår familj innehåller mycket gemenskap. Vi har tagit igen corona-tiden ordentligt och träffats mycket i sommar. Det har varit så härligt att se hur barnbarnen haft nytta av detta och när de träffas är leken snart igång. De är sju stycken, plus tre bonusflickor som är lite äldre, och de sju är rätt lika i ålder så de hittar olika konstellationer av relationer varje gång. Underbart!

Ha det så fint och önskar er en skön början av hösten!!  Var ute och njut!   / Maj-Britt

Tjänster
Medium på hjul

TJÄNSTER

Vill du spå dig och veta mer om hur din framtid ser ut? Eller kanske lära dig Reikki healing?
Jag erbjuder tjänster inom bland annat:

Här kan du läsa mer om vilka tjänster jag erbjuder och vad de innebär